20.11.2019 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Автошкола и учебен център "Силви Инс"

КОНТАКТИ
град Варна (област)

marketing.silviins (1 обява)
телефон: 0877 14 22 40
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
автошкола, автошкола варна, шофьорски курсове варна, автошколи варна, шофьорски курсове във варна

Автошкола и учебен център "Силви Инс"

reply Свържи се с автора
цена: 600 лв


Автошкола и учебен център "Силви Инс" е разположен в град Варна и разполага с два офиса и гъвкаво работно време и през уикендите. Шофьорските курсове, които предлага се водят от сертифицирани преподаватели, с дългогодишен стаж и практика. Освен за получаване на правоспособност за управляване на МПС, центърът предлага курсове за ADR (опасни товари) и такива за възстановяване на отнети контролни точки.Професионалното обучение в учебен център "Силви Инс" предлага на курсистите обучение за заварчици, водачи на електрокари и мотокари, машинисти на пътностроителни машини.

http://silviins.bg

Дата на публикуване: 22 април 2019, 16:41
Брой посещения: 59


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   На един селянин му остарял бика за разплод и вече никаква работа не вършел. Селянинът се принудил да си купи млад бик. Отишъл на пазара, избрал си един и го купил. Закарал го той в обора и оня още от вратата подхванал кравите.
В единият ъгъл на обора стои старият бик и рие земята, гледа кръвнишки, замахва с рогата да го мушка, пяна му тече от устата, обаче не напада.
- Кво бе? Ще се бием ли? - пита новият бик.
- А, не бе. Ей така само, за всеки случай, да не си помислиш, че съм крава! - отговорил старият.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах