09.04.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Апликатори с физиотерапевтичен ефект Фохоу

КОНТАКТИ
град Варна (област)

Нонна Кузмина (31 обяви)
телефон: 0889376127
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Апликатори с физиотерапевтичен ефект Фохоу, билки в шия, колена, кръста, гръбначния стълб, тромбоцитите, студени крайници, подобрява к кръвообращението

Апликатори с физиотерапевтичен ефект Фохоу

reply Свържи се с автора
цена: 80 лв


Особености на продукцията:
1. 100% ефект след 15-минутно прилагане.
2. Едновременното въздействие с четири активни компоненти (отрицателно заредени йони, дълговълново инфрачервено излъчване, магнити, екстракти от лекарствени растения) осигурява добър и дълготраен оздравителен ефект.
3. Функционалните апликатори са удобни за употреба. Те имат естетичен дизайн и могат да бъдат използвани по всяко време, без да пречат на ежедневния живот, работата или почивката.
4. Продукцията работи без включване към енергиен източник, а по естествен начин отделяйки топлина.
5. Под влиянието на температурата на човешкото тяло, термочувствителните материали с помощта на преобразуващия катализатор започват да отделят топлина.
6. При усливащото се топлинно въздействие и дълговълновото инфрачервено излъчване, екстрактите от лекарствени растения проникват в дълбоките слоеве на кожата, дисоциират пероксидите на липопротеидите и други вредни вещества и ги извеждат от организма заедно с потта и урината. Вследствие на това съдовете се разширяват, подобрява се кръвообръщението, активизират се клетките и се регулира нервната система.
Принцип на действие на продукцията
В съответствие с теорията на традиционната китайска медицина „Цзинло” това са канали (пътища) на придвижване на енергията Ци и кръвта в човешкия организъм. Те се подразделят на главни канали „Цзин” с права конфигурация и спомагателни канали „Ло”, в които движението на кръвта и Ци се осъществява по крива траектория. Меридианите осигуряват тясна връзка на органите в организма, съединявайки ги в единна система. Биологично-активните точки, намиращи се по меридианите играят голяма роля при свързващите звена в процеса на движението на енергията Ци и кръвта.
При разработката на продукцията се отчитат принципите на циркулация на Ци и кръвта в организма, използват се високонаучни технологии, които позволяват обединяването на 4 компонента на въздействие: отрицателни йони, дълговълново инфрачервено излъчване, магнити, екстракти от лекарствени растения. Високомолекулярните топлинни апликатори се слагат на повърхността на тялото. Насищайки се с енергия от окръжаващата среда и от естествената топлина на човешкия организъм, те са способни непрекъснато да отделят инфрачервени лъчи с дължина 8-15 микрона. Инфрачервеното излъчване, а също така и отрицателно заредените йони, магнитното поле и екстрактите от лекарствени растения проникват в кожата и подкожните тъкани, осъществявайки стимулация и активизация на клетките на външния слой на кожата, на биологично-активните точки и нервите в дълбоките слоеве. В местата, върху които е приложена продукцията се извършва дълбока стимулация на меридианите, микромасаж на кожата и акупунктурно въздействие подобно на процедурите на иглотерапията в китайската медицина.
По този начин прилагането на функционалните топлинни апликаторисе явява безболезнен, многоефектен физиотерапевтичен метод на оздравяване. Взаимодействието на продукцията с кръвта и енергията Ци в клетките създава ефект на резонансно поглъщане, което способства за разслабване на гладките мускули на кръвоносните съдове, разширяването на капилярите и подобряването на кръвообръщението, засилва освобождаването на активните вещества в съдовете. Продукцията позволява да се активизират биомолекулите в организма, което ускорява потока на кръвта, стимулира кръвообръщението, подобрява храненето на тъканите, повишава съдържанието на кислорода в кръвта, усилва имунните функции на клетки

Дата на публикуване: 3 януари 2020, 17:51
Брой посещения: 34


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Магията на солариума, влиза кифла, излиза пърленка.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах