17.01.2022 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Валидиране на професия „Монтажник на ВиК мрежи“

КОНТАКТИ
град Стара Загора (област)

ЦПО (15 обяви)ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
- „Вътрешни ВиК мрежи“, - „Външни ВиК мрежи“

Валидиране на професия „Монтажник на ВиК мрежи“

reply Свържи се с автора
цена: 600 лв


специалности
- „Вътрешни ВиК мрежи“
- „Външни ВиК мрежи“
Всеки, който е работил или работи в сферата на строителството, независимо дали в чужбина или в България , но няма диплома за това, ще може да получи легално свидетелство за професионална квалификация, или удостоверение за професионално обучение, без да се налага да учи пълния хорариум от часове. Всичко, което трябва да направи, е да поиска да му бъдат признати знанията.
Това е възможно по системата за валидиране на знанията, придобити по неформален път, разработена от Министерството на образованието и науката (МОН). От системата могат да се възползват всички, които са навършили 16 г., без значение от това дали работят или не, стига да притежават знания и умения за професията.
Ако притежавате документи, доказващи опит в професията, те ще са от полза, но ако нямате, ще е достатъчна и демонстрация на уменията. Ако се налага, да се учите допълнително, ние ще ви дадем възможност и заедно ще определим темите и хорариума от часовете, които ще са ви необходими.
Накрая ще се явите на изпит и при успешното му издържане ще си получите съответния документ- “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”.
Вашето портфолио ще бъде допълнено от
 Europass паспорт на английски език
 Europass паспорт на немски език
 Europass паспорт на български език

За информация и записване +359878783993, koventina_cpo@abv.bg

Дата на публикуване: 2 януари 2022, 15:06
Брой посещения: 24


Обяви по областиХумор
   - Докторе, нещо за главата...
- Благодаря, имам си! Следващият!
- Докторе, нещо ми звъни в ушите.
- Не отваряйте! Следващият!
- Докторе, никой не ми обръща внимание.
- Следващият!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах