20.09.2018 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Детектор за банкноти и други ценности

КОНТАКТИ
град Видин (област)


dimitar559@abv.bg (151 обяви)
телефон: 0877487040
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Детектор за банкноти и други ценности

Детектор за банкноти и други ценности

reply Свържи се с автора
цена: 45 лв


Продавам чисто нов никога не използван само тестван детектор за разпознаване на фалшифицирани парични знаци, видими само при използването на ултравиолетова светлина. Машинката е задължителен аксесоар за тези, които работят с парични средства, особено при разплащане в брой. Можете да избирате между бяла и ултравиолетова светлина при обстоен преглед на пари и техните отличителни знаци. Двойната ултравиолетова лампа осигурява по-добра осветеност за разкриване на флуоресцентните символи на банкнотите като воден знак, нишка, холограм и т на т.
Вградената мерителна лента позволява на добре запознатите лица да измерят разстоянията на всеки отличителен белег на паричното средство. За да работите с детектора, е необходимо да го включите към електрическата мрежа.
Имате два режима за преглед и установяване истинността на банкнотите. Светлината, излъчвана от UV лампата е значително по-силна, което спомага очите да не почувстват умора. Устройството може да бъде използвано за по-продължителна работа, тъй като UV лампата не е в пряк контакт с човешкото зрение и не го уврежда. Цената на която го продавам е 45лв а телефона за връзка е 877487040 акоимате въпроси звънете. На всички желая лек и хубав ден.

Дата на публикуване: 7 януари 2018, 17:56
Брой посещения: 148


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Никога не вбесявай българска жена... тя помни даже неща, които още не са се случили!!!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах