15.12.2018 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Детектор за банкноти и други ценности

КОНТАКТИ
град Видин (област)


dimitar559@abv.bg (150 обяви)
телефон: 0877487040
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Детектор за банкноти и други ценности

Детектор за банкноти и други ценности

reply Свържи се с автора
цена: 45 лв


Продавам чисто нов никога не използван само тестван детектор за разпознаване на фалшифицирани парични знаци, видими само при използването на ултравиолетова светлина. Машинката е задължителен аксесоар за тези, които работят с парични средства, особено при разплащане в брой. Можете да избирате между бяла и ултравиолетова светлина при обстоен преглед на пари и техните отличителни знаци. Двойната ултравиолетова лампа осигурява по-добра осветеност за разкриване на флуоресцентните символи на банкнотите като воден знак, нишка, холограм и т на т.
Вградената мерителна лента позволява на добре запознатите лица да измерят разстоянията на всеки отличителен белег на паричното средство. За да работите с детектора, е необходимо да го включите към електрическата мрежа.
Имате два режима за преглед и установяване истинността на банкнотите. Светлината, излъчвана от UV лампата е значително по-силна, което спомага очите да не почувстват умора. Устройството може да бъде използвано за по-продължителна работа, тъй като UV лампата не е в пряк контакт с човешкото зрение и не го уврежда. Цената на която го продавам е 45лв а телефона за връзка е 877487040 акоимате въпроси звънете. На всички желая лек и хубав ден.

Дата на публикуване: 7 януари 2018, 17:56
Брой посещения: 166


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Влиза в аптеката мъж с черна качулка на главата. Аптекарката:
- Обир ли е това?
- Не, покупка на презервативи.


още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах