29.05.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

ДЕТОКСИКАТОРИ-3 варианта

КОНТАКТИ
град Пловдив (област)

ivkyz (20 обяви)
телефон: 0878585669
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Китайската медицина, детоксикираща водна баня

ДЕТОКСИКАТОРИ-3 варианта

reply Свържи се с автора
цена: 265 лв


ДЕТОКСИКАТОРИ-Контрол за вашето здраве!

ДЕТОКСИКАТОРИ за пречистване на тялото,извличане на токсини, шлаки и вредни вещества от тялото чрез «водна детоксикация»

Какво представлява Детоксикаторът Това е високотехнологично устройства, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се пречиства само. Затова можете да го използвате сами и употребата му не изисква никаква специална подготовка. Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия ‛чи‛.

Детоксикатор-ST-901A "- моделът е с инфрачервен колан за подгряване,1 електрод, 5 режима на работа при йонна детоксикация.
Голям LCD дисплей, показващ режима и параметрите на работа.Инфрачервената терапия подпомага процеса на отслабване, стимулирането растежа на косата, подсилва имунната система и поддържа добрия статус на здравето.... Коланът затопля тялото, облекчава мускулните болки, подобрява клетъчните функции и засилва кръвообращението. Алуминиев куфар Цена 265лв

В процеса на детоксикация, тялото отделя токсините като частици, оцветяващи водата в различен цвят. По тях може да се съди за органите, които се пречистват:

Цвят на частиците

1.Черен 2.Черни частици 3.Кафяв 4.Тъмнозелен 5.Оранжев 6.Червен 7.Бели, подобни на сирене частици 8.Бяла пяна 9.Жълто-зелени

Част от тялото, която се детоксикира или отделящо се вещество

1.Черен дроб 2.Тежки метали 3.Детоксикация от отровите в черния дроб, от никотин и клетъчни 4.Жлъчка 5.Детоксикация на ставите 6.Пречистване на кръвта 7.Кръвни съсиреци 8.Пречистване на лимфната система 9.Пречистване на бъбреците, жлъчката, отделителната и половата система

вариянт;2
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ СЕГА !Пакетна цена -купувайки детоксикатор "ST-901 C+" за 450.00 лв.,
Вие получавате като БОНУС : . ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВТОРИ ЕЛЕКТРОД / 30 лв/ + 1 чифт ЕЛЕКТРОИМПУЛСНИ МАСАЖНИ ДЖАПАНКИ / 40лв.////// !

вариянт;3
Детоксикатор – компактен "220"

Метален куфар . 1 Електрод в комплекта.
Уредът съчетава предимството на компактен модел – размер на куфара 32 х 21 х 14 см – и възможностите на класическия модел.
Режим на работа – универсален - 70+/30
Моделът е без инфрачервен колан за подгряване, 1 режима на работа при йонна детоксикация
Предназначен за домашна употреба.Цена 180лв

Интернет магазини
www.market99.net
www.bgmag.net
www.miramarket.net
www.shopbg.info
www.tehno.shopbg.info
www.miramarket.eu
www.gabimarket.com

Дата на публикуване: 8 ноември 2019, 16:06
Брой посещения: 698


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Колега се хвали в офиса:
- Вчера скочих с парашут!
- И как беше?
- Почувствах се като волна птица, летиш-сереш, летиш-сереш!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах