31.03.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

ЕКО-ТЕХ - производство на пречиствателни станции и съоръжения

КОНТАКТИ
град Пловдив (област)

ЕКО-ТЕХ (1 обява)ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
пречиствателни станции, пречиствателни съоръжения

ЕКО-ТЕХ - производство на пречиствателни станции и съоръжения

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


За промишлените или битовите си дейности се нуждаете от проектиране, монтаж или техническо въвеждане в експлоатация на ефективна пречиствателна станция за отпадъчни води? ЕКО-ТЕХ Ви предлага компетентно съдействие в това предизвикателно начинание. Дейността ни е съобразена с изискванията за опазване на околната среда чиста.
Ангажирани сме и с производството на пречиствателни съоръжения, напълно индивидуално адаптирани към спецификите на всеки проектен обект. За тяхната изработка разчитаме на множество металообработващи машини, с чиято помощ постигаме пълно завършване на производствения цикъл.
Разработваме проекти за частично или цялостно подновяване на съществуващи пречиствателни станции и абонаментно техническо обслужване за тях.

Дата на публикуване: 25 март 2020, 17:33
Брой посещения: 18


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Катаджия стои на пост. Изведнъж вижда черен мерцедес, който влачи отзад огромно ремарке. Спира го той за проверка. Вътре естествено се вози мутра. Проверява му документите, всичко е наред. Не издържа и пита:
- За кво ти е тва ремарке бе братче?
- Това не е ремарке бе, тъпак! Това е чейнджър за 10 хиляди компакт диска!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах