05.12.2019 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

ЗБУТ и ОС - консултантски услуги и комплексно обслужване

КОНТАКТИ
град Пловдив (област)


Диана Стоянова (1 обява)
телефон: 0897975377
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
ЗБУТ, обучение ЗБУТ, обучение КУТ, длъжностно лице по БЗР, екология и опазване на околната среда, пожарна и аварийна безопасност, електробезопасност, съоръжения с повишена опасност, управление на химични вещества и смеси, координатор по безопасност за етапа на строителството, упр

ЗБУТ и ОС - консултантски услуги и комплексно обслужване

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Консултантски услуги и комплексно обслужване по управление на фирмената политика, дейностите и документацията за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, пожарна и аварийна безопасност, електробезопасност, екология и опазване на околната среда.

Консултации по въпроси, свързани с трудовото и екологичното законодателство, нормативните изисквания за ЗБУТ, пожарна и аварийна безопасност, контрол на съоръженията с повишена опасност, изискванията за квалификация и правоспособност на персонала.

Разработване на документацията и организация на дейностите по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд (ЗБУТ), пожарна и аварийна безопасност, електробезопасност. Изпълнение на функциите на длъжностно лице по безопасност и здраве при работа, съгласно чл. 24 от Закона за здравословни и безопасни условия на труд.

Обучение (начално и ежегодно) по ЗБУТ на длъжностните лица, които организират и ръководят трудовите процеси, на членовете на комитетите и групите по условия на труд във фирмата (КУТ/ГУТ).

Обучение по правилата за оказване на първа долекарска помощ.

Екология и опазване на околната среда - управление на химични вещества и смеси, управление на отпадъците, мониторинг на емисии.

Подготовка на необходимата документация и процедури по въвеждане и одит на интегрираните системи за управление на здравословните и безопасни условия на труд OHSAS 18001/ISO 45001 и опазване на околната среда ISO 14001.

Изпълнение на функциите на координатор по безопасност и здраве за етапа на строителство на строителни обекти. Координация на дейностите по осигуряване на ЗБУТ в строителния процес между главния изпълнител и подизпълнителите на строителни обекти.

Представителство при проверки от контролни органи.

Дата на публикуване: 26 юли 2019, 18:19
Брой посещения: 57


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Един баща звъни на друг:
- Тошо, написа ли домашното на сина си по математика?
- Да.
- Дай да го препиша.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах