20.10.2021 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Интериорна врата серия Ефапел, модел 4509р

КОНТАКТИ
град Велико Търново (област)

Дорман ВТ (9 обяви)ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
интериорна, врата, ефапел, полска, изчистена, фрезовка

Интериорна врата серия Ефапел, модел 4509р

reply Свържи се с автора
цена: 309 лв


Интериорна врата с крило, изработено от две HDF плоскости с дебелина 6 мм, подсилена рамка от масив с HDF оребряване и покритие от еко фурнир. HDF плоскостите са с голяма здравина, плътност, влагоустойчивост, шумо и топлоизолация.Касата е изработена от HDF плоскости и е подсилена в средата с висококачествена масивна дървесина, която ѝ придава по-голяма здравина и стабилност. Покритието на касата е от еко фурнир. Первазите са изработени от същия материал и по същата технология, както касата и крилото, което придава цялостен завършен вид на вратата. Комплектът включва: обла каса,крило,плаващи первази за двете страни,гумено уплътнение,метална обикновена брава,насрещник,патрон с 3 ключа,три лагерни панти,иноксова дръжка тип розетка.

Дата на публикуване: 12 октомври 2021, 12:01
Брой посещения: 26


Обяви по областиХумор
   В курортно градче една девойка се приближава до автоматичен кантар. Пуска монета и гледа стрелката. Недоволно цъка с език. Сваля шлифера си, пак пуска монета и пак стъпва на везните. После сваля пуловера си и отново се качва на кантара. Посяга да пусне монета, но в този момент се приближава един грузинец с шепа монети:
- Почакай, скъпа! По-нататък аз плащам!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах