28.09.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.
топ

Камина на дърва Вижън, 7.16kW*

КОНТАКТИ
град Варна (област)

МеЛа 05 Варна ЕООД (7 обяви)
телефон: 0898 690 940
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Камина на дърва Вижън, Камината Вижън

Камина на дърва Вижън, 7.16kW*

reply Свържи се с автора
цена: 682 лв


Производител: „ВИКТОРИЯ-05“ ООД

Камина на дърва Вижън – отличава се не само с елегантния си дизайн, но и с тристранния изглед към огъня, който придава особен комфорт на всеки интериор. Тази камина се характеризира с удобство при обслужването и висока степен на използваемост на горивните материали. Това позволява използването на камината Вижън за основно отопление на помещения. В допълнение на това е уютната атмосфера на живия огън, която тя създава.

Покритието на камината Вижън е от високотемпературно устойчива боя, устойчива на високи температури, но не и на ръжда. Поради това, не трябва да се поставят никакви предмети върху боята.

Камината на дърва Вижън разполага с горивна камера, снабдена с огнеупорни плочи. Тези плочи съхраняват топлината и я излъчват обратно в горивната камера, като се повишава температурата на горене. Колкото е по-висока температурата при горенето, толкова по-голяма е и ефективността на горивния процес и на камината.

Долната част на горивната камера на камината Вижън е снабдена с чугунена скара. Тази скара би могла трайно да се повреди при използване на неправилен горивен материал или при прекалено високи температури. Също така скарата би могла да се запуши от пирони в дървения материал, малки минерални частици, остатъци от горенето и др. Поради тези причини, редовното и почистване е много важно, за да запази своята функционалност.

Горивната камера на камина на дърва Вижън има монтирано стъкло, което е керамично и издържа на температури до 850С. Това стъкло не може да бъде увредено от температурата, която се постига при горенето на отоплителния уред, но би могло да се повреди при механично въздействие при инсталиране, при транспортиране на камината, или при поставянето в горивната камера на големи дървени трупчета.

Камината Вижън притежава уплътнения, изработени от специално стъклено влакно или минерална вата (без съдържание на азбест). Този материал се износва при употреба, поради което уплътненията трябва периодично да бъдат подменяни.

Дръжката на камината е месингова или стоманена и не се износва. Тя се затопля толкова, колкото и предната част на отоплителния уред, поради което трябва да се обслужва с топлоустойчива ръкавица.

Преди първото запалване на камината на дърва Вижън, е задължително запознаването с функциите на всички органи за управление.

Вторичният въздух обезпечава огъня с необходимия за горенето кислород и спомага за по-доброто изгаряне на горивото. Конструкцията на камината Вижън позволява вторичния въздух да бъде предварително подгрят, което води до повишаване на температурата на изгаряне, повишаване на коефициента на полезно действие и възпрепятства отлагането на сажди върху стъклото.

Количеството на вторичния въздух се настройва посредством регулатор, монтиран над вратата на горивната камера, който осигурява контролиране на процеса на горене, както по количествен, така и по качествен показател.

Камина на дърва Вижън се характеризира с номинална пространствена мощност – 7.16kW* и приблизителна отопляема площ – 43m2. /Забележка: Приблизителната отопляема площ е изчислена при максимална топлинна мощност на камината – 9kW (номиналната мощност + около 20%) и височина на помещението – 2,50м. Конкретна информация за максималната топлинна мощност на Вашата камина, може да получите след индивидуален оглед на помещението, в което желаете да бъде монтирана камината.

Повече информация на: https://toplinka.com/.

Дата на публикуване: 16 септември 2020, 04:24
Брой посещения: 21


Обяви по областиХумор
   ДЕТЕ КАЗВА НА МАЙКА СИ:
–МАМО, ДНЕС СИ ОТСТЪПИХ МЯСТОТО В АВТОБУСА НА ЕДНА ЛЕЛИЧКА, НО ТЯ НЕ СЕДНА.
–И ПОСЛЕ ТИ КАКВО НАПРАВИ?
–СЕДНАХ ОБРАТНО В ТАТКО.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах