28.09.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.
топ

Камина на дърва Гранд А, 14kW*

КОНТАКТИ
град Варна (област)

МеЛа 05 Варна ЕООД (7 обяви)
телефон: 0898 690 940
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Камина на дърва Гранд А, Камината Гранд А

Камина на дърва Гранд А, 14kW*

reply Свържи се с автора
цена: 856 лв


Производител: „ВИКТОРИЯ-05“ ООД

Камина на дърва Гранд А – отличава се с впечатляващ дизайн с арка и керамична облицовка, които придават особен стил на всеки интериор. Удобството при обслужване, както и високата степен на използваемост на горивните материали, позволяват използването на камината за основно отопление на помещения. В допълнение на това е уютната атмосфера на живия огън, която тя създава.

Камина на дърва Гранд А се характеризира с номинална пространствена мощност – 14kW* и приблизителна отопляема площ – 84m2. /Забележка: Приблизителната отопляема площ е изчислена при максимална топлинна мощност на камината – 17kW (номиналната мощност + около 20%) и височина на помещението – 2,50м. Конкретна информация за максималната топлинна мощност на Вашата камина, може да получите след индивидуален оглед на помещението, в което желаете да бъде монтирана камината.

Покритието на камината Гранд А е от високотемпературно устойчива боя, устойчива на високи температури, но не и на ръжда. Поради това, не трябва да се поставят никакви предмети върху боята.

Камината на дърва Гранд А разполага с горивна камера, снабдена с огнеупорни плочи. Тези плочи съхраняват топлината и я излъчват обратно в горивната камера, като се повишава температурата на горене. Колкото е по-висока температурата при горенето, толкова по-голяма е и ефективността на горивния процес и на камината.

Долната част на горивната камера на камината Гранд А е снабдена с чугунена скара.

Горивната камера на камина на дърва Гранд А има монтирано стъкло, което е керамично и издържа на температури до 850С.

Камината Гранд А притежава уплътнения, изработени от специално стъклено влакно или минерална вата (без съдържание на азбест).

Дръжките на камината са месингови или стоманени и не се износват. Те се затоплят толкова, колкото и предната част на отоплителния уред, поради което трябва да се обслужват с топлоустойчива ръкавица.

Преди първото запалване на камината на дърва Гранд А, е задължително запознаването с функциите на всички органи за управление. Вторичният въздух обезпечава огъня с необходимия за горенето кислород и спомага за по-доброто изгаряне на горивото. Конструкцията на камината Гранд А позволява вторичния въздух да бъде предварително подгрят, което води до повишаване на температурата на изгаряне, повишаване на коефициента на полезно действие и възпрепятства отлагането на сажди върху стъклото. Количеството на вторичния въздух се настройва посредством регулатор, монтиран над вратата на горивната камера, който осигурява контролиране на процеса на горене, както по количествен, така и по качествен показател.

Повече информация за камината може да получите на: https://toplinka.com/.

Дата на публикуване: 16 септември 2020, 04:07
Брой посещения: 21


Обяви по областиХумор
   А забелязали ли сте, че когато ви се родят деца, започвате отново да питате родителите си, дали може да излезете вечерта?!


още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах