17.01.2022 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Лавандула Разсад 2022

КОНТАКТИ
град Стара Загора (област)


сюлейман (1 обява)
телефон: 0895307758
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Продавам 2022, сорт севтополис, сорт юбилейна сорт хемус лавандула разсад

Лавандула Разсад 2022

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


За нас

Добре дошли в нашата ферма за лавандула разсад Сюлейман

Искаме да ви запознаем на кратко със нашата дейност като  производители на лавандулов разсад със дългогодишен опит при производството на посадъчен материал.

Основната дейност на фермата е производство и продажба но сортов лавандулов разсад

Ние като дългогодишни производители на разсад от дълги години работим и отглеждаме основните три сорта лавандула който са най търсените на пазара.

Сорт-Севтополис за клиентите който искат да добиват качествено и количествено лавандулово масло

Сорт-Юбилейна и Сорт-Хемус за клиентите който искат да добиват количествено и високо качествено лавандулово масло

Качеството и чистотата на разсада при нас са на 100 % без примеси със друга лавандула

Фермата ни се намира във село Хаджи Димитрово не далеч от град Казанлък.Тук при нас във казанлъшкият регион можете да закупите един най-добрият лавандулов разсад който се произвежда във България заради отличните климатични условия който ни предоставя нашата местност при отглеждане на лавандуловият разсад.Лавандуловият разсад се оформя със отлична коренова система и много добра листна маса. Преди получаването на продукцията разсадът предварително се подготвя от нас за засаждане,като се премахва част от листната маса.

Всеки клиент  може да за заповяда при нас независимо от какво количество лавандулов разсад има нужда,нашето задължение да бъдем лоялни към вас при изпълнение на поетите от нас ангажименти,като изпълняваме стриктно всеки един подписан договор със вас за лавандулов разсад до неговото изпълнение.

Можете също така да ни посетите на място във нашата ферма за лавандулов разсад през пролетният и летният сезон и да направите вашите заявки за сортове и количество от който имате нужда.

При нас можете да направите както и малки така и големи заявки за лавандулов разсад,цените който ние предлагаме са съобразени със средно годишните пазарни цени за лавандулов разсад и подлежат на договаряне.

Заявките за лавандуловият разсад се изпълняват през месец октомври и ноември

Всеки клиент закупил лавандулов разсад от нас е нужно да разполага със собствен транспорт и по негова преценка за размера на превозното средство при получаване на продукцията.

За повече информация относно заявки,договори,цени,сертификати,въпроси и др, моля свържете се със нас на посоченият телефон.

+359895307758

Благодарим ви


Сюлейман

Дата на публикуване: 5 януари 2022, 01:53
Брой посещения: 784


Обяви по областиХумор
   От медицинския картон:
" Няма психически заболявания. Просто е глупав."

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах