12.06.2024 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Мандра Равногор – млечни продукти от планината

КОНТАКТИ
град Пазарджик (област)

Мандра Равногор (1 обява)ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
натурални млечни продукти, производство на млечни продукти

Мандра Равногор – млечни продукти от планината

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Години наред произвеждаме екологично чисти млека, масло, сирена и кашкавали сред природата на Родопа планина. Пълномасленото мляко, което постъпва за преработка, е напълно натурално. На 1330 м. надморска височина стадата пасат от местните билки, което придава на продуктите неповторима свежест. Сирената и кашкавалите ни зреят в най-благоприятните условия, за да могат да пренесат в дома Ви усещането за нещо натурално и истинско.
Предлагаме разнообразни продукти, които задоволяват традиционните за българската трапеза вкусове, но и такива за по-експериментаторски настроените клиенти. Успешната ни дългогодишна история ни стимулира да продължаваме да развиваме предлаганите продукти, като провокираме любопитството и вкуса Ви!

Дата на публикуване: 7 май 2024, 13:27
Брой посещения: 36


Обяви по областиХумор
   Мъж се прибира след 40-ет дневна командировка и веднага награбва жената.Див секс,стонове,леглото се удря бясно в стената... Съседът от другата страна:
- Айде бе,не се ли умори 40 дена бе,машина!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах