04.06.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Монтаж на входни и интериорни врати

КОНТАКТИ
град София (област)

Николай Василев (4 обяви)
телефон: 0888608685
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
монтаж на врати, монтаж врати, монтаж на интериорни врати, монтаж на вътрешни врати, монтаж на входни врати, монтаж на външни врати, майстор за врати, монажи на врати, монтажна бригада за врати

Монтаж на входни и интериорни врати

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Здравейте, предлагам качествен монтаж на входни и интериорни врати. Услугата е събразена с конкретните изисквания на всеки клиент:
- доставка на вратите от склад/магазин до адрес на клиента;
- монтаж на входни и интериорни врати;
- предварителна косултация и взимане на размери;
- допълнителни дейности, свързани с монтажа - демонтаж на съществуваща врата, къртене за корекция на отвора, подрязване и др.;
- спазване на предварително зададените срокове;
- коректно отношение към клиенти и партньори.
- гаранция за извършените монтажи;
- извършвам монтажи в София и София област.

Дата на публикуване: 7 май 2020, 11:29
Брой посещения: 23


Обяви по областиХумор
   Две студентки - едната по математика, а другата по философия, се прибират късно вечерта. Зад гърба си чуват дебнещи стъпки. Математичката казва:
- Ако вземем предвид скоростта, с която се движим ние и той, след 30 секунди ще ни настигне. Затова е по-добре да се разделим и според теорията на вероятностите шансът ни е петдесет на петдесет.
Разделили се, а дебнещият мъж тръгнал след студентката по философия. След 10 мин двете се срещнали в общежитието и тя започнала да разказва:
- Наистина след 30 секунди той ме настигна. Тогава аз, по пътя на логиката, си вдигнах полата, а той, пак по пътя на логиката, си свали панталона. Но нали знаеш, винаги е по-лесно да бягаш с вдигната пола, отколкото със свален панталон!


още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах