28.02.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Нов форекс робот

КОНТАКТИ
град София (област)

Христо Гиргинов (10 обяви)ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Нов, форекс, робот

Нов форекс робот

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Настоятелно Ви препоръчвам да се регистрирате по следния линк: http://hrilag.globaltakeoverlaunch.com , за да получите възможност за БЕЗПЛАТНО тестване на новия форекс робот- Traide Ringer на компанията Global Takeover Launch.
- Акцията по регистрирането свършва след 2 дни (до 21.04.2019 год. 23:59 ч.) Бъдете от първите.
Последните 3 седмици (от началото на април 2019 год.) се рекламира нещо ново и революционно на Форекс пазара. Става въпрос за кръговия експертен съветник- Traide Ringer, който вече ще бъде достъпен за обикновените хора. Обикновено такива съветници се използват от фондове с обороти милиони долари. Сега вече благодарение на последните разработки на компанията Global Takeover Launch, ще може да се работи със сметки от порядъка на 1000$, а се готви и вариант с депозит от 500$.
За подробности посетете: http://silverstarlive-bulgaria.4stupki.com

Дата на публикуване: 19 април 2019, 11:44
Брой посещения: 46


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   На един селянин му остарял бика за разплод и вече никаква работа не вършел. Селянинът се принудил да си купи млад бик. Отишъл на пазара, избрал си един и го купил. Закарал го той в обора и оня още от вратата подхванал кравите.
В единият ъгъл на обора стои старият бик и рие земята, гледа кръвнишки, замахва с рогата да го мушка, пяна му тече от устата, обаче не напада.
- Кво бе? Ще се бием ли? - пита новият бик.
- А, не бе. Ей така само, за всеки случай, да не си помислиш, че съм крава! - отговорил старият.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах