07.06.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Онлайн Курс по Японски език за начинаещи – Ниво N5

КОНТАКТИ
град Варна (област)

Astoria Group (691 обяви)
телефон: 0895 704 234
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Курс

Онлайн Курс по Японски език за начинаещи – Ниво N5

reply Свържи се с автора
цена: 190 лв


Ви предлага онлайн курсове по японски език, съобразени изцяло с Вашия график и възможност за посещение. Всеки онлайн курс по Японски език за начинаещи е създаден по гъвкава методология от реномирани преподаватели в предвид съответното ниво на курсистите.

Онлайн курсът по японски език за начинаещи – ниво N5 е предвиден за курсисти, които не са изучавали японски език или разполагат с минимални познания по езика.
Във всеки урок по онлайн японски Вие ще преминавате през различни теми, свързани с реални ситуации от ежедневието. Уроците по Японски език съдържат в себе си интерактивно съдържание. Това включва видеа, аудио записи, допълнителни упражнения за самопроверка на знанията и комбинация от изображения, които реално пресъздават идеята на урока.

По време на Вашия курс по японски език, ще научавате постепенно граматични, ключови и лексикални правила. Всеки курсист записал се на онлайн курс по японски език, ще превъзмогне езиковата бариера. Развитите основни комуникативни умения ще доведат до увереност в общуването. С всеки изминал ден Вие ще научавате нови думи, които ще спомогнат за развитието Ви в личен и професионален бъдещ план.
Какво получава и до какво има достъп всеки курсист записал се на Онлайн курс по японски език за начинаещи?

Онлайн курс по японски език за начинаещи, онлайн английски език, онлайн английски език за начинаещиКратко съдържание на „Онлайн курс по японски език за начинаещи – Ниво N5“:
• 70 урока по японски език, представящи похватите за боравене с японската реч по интересен и интуитивен начин;
• Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения;
• 180 дни (6 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;

онлайн курс по английски езикКакво да очаквам след завършване на курс „Онлайн японски N5„:
• Получаване на сертификат за покритото езиково ниво след успешно полагане на изпит в края на обучението си в Онлайн курс по японски език за начинаещи.

• Увереност в разговори на ежедневни теми. Разглеждат се работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания, хобита и интереси, мечти, изминали събития, бъдещи планове и мн. други
https://astoria-academy.com/course/%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d1%8f%d0%bf%d0%be%d0%bd%d1% 81%d0%ba%d0%b8-%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d1%8 9%d0%b8/

Дата на публикуване: 1 октомври 2019, 17:52
Брой посещения: 68


Обяви по областиХумор
   - Госпожо, паркирала сте на място за инвалиди!!!
- Знам и имам право! Аз съм с малки цици...

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах