28.11.2023 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Погрижи се за кожата и лицето си с Alps Cube

КОНТАКТИ
град София (област)

Алпскюб България (2 обяви)ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
#alpscube #alps-cube #roller #iceroller #bulgaria #алпскюб #№1 #найдобърпродукт #грижа #закожата #погрижисе #закожатаси #леденкуб #леденкубзалице #залице #български #продукт #кубче #леденокубче #рецепти #съставки #премахваакне #изглаждакожата

Погрижи се за кожата и лицето си с Alps Cube

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Страхотни ползи за твоята кожа
Alps Cube® ти позволява да впрегнеш силата на криотерапията в дланта си, в комфорта на своя дом. Подари на кожата и лицето си допълнителна любов и грижа.

Ние от Alps Cube®️ създаваме продукти, които подобряват естествената красота, подпомагат грижата за кожата и дават възможност на хората да изглеждат и да се чувстват по най-добрия начин. Алпс Кюб е с висока кубична форма, която може да се мие и ползва многократно. Кубчето позволява на потребителите да замразяват различни съставки и смеси в успокояващ и изглаждащ кожата блок, като същевременно поддържа ръцете сухи и топли. Казват, че домът е там, където е сърцето, а нашият е създаден точно тук, в Европа. Alps Cube® е разработен на място, внасяйки нова иновация в света на грижата за кожата.

Дата на публикуване: 19 ноември 2023, 10:53
Брой посещения: 19

Обяви от същата категорияОбяви по областиХумор
   В курортно градче една девойка се приближава до автоматичен кантар. Пуска монета и гледа стрелката. Недоволно цъка с език. Сваля шлифера си, пак пуска монета и пак стъпва на везните. После сваля пуловера си и отново се качва на кантара. Посяга да пусне монета, но в този момент се приближава един грузинец с шепа монети:
- Почакай, скъпа! По-нататък аз плащам!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах