23.01.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Подготовка по английски език за:

КОНТАКТИ
град Пловдив (област)


Център за образование СПОЛУКА (9 обяви)
телефон: 0893324800
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
английски език в пловдив, обучение в пловдив, подготовка по езици, школи в пловдив, подготовка за матури, курс по немски език, курсове по езици, езикови центрове в пловдив, курс по английски език, френски език, кандидатстуденски, консултации, уроци по

Подготовка по английски език за:

reply Свържи се с автора
цена: 8 лв


Център СПОЛУКА предлага дневни и вечерни курсове в малки групи до 8 курсиста по чуждо езиково обучение: английски, немски, френски, италиански, испански и руски език.
* Онлайн индивидуално обучение по езици и предмети (математика, физика, химия, история) през SKYPE с преподавател в удобно за учащия време.
* За желаещите да продължат образованието си в Дания, допълване на хорариум от часове по математика, физика, химия и история с издаване на удостоверение, което се приема от Датските университети .
* Курсове по български език за чужденци;
* Образователен център СПОЛУКА, цени вашето време и средства, като ви осигурява изгоден вариант за получаване на Сертификат за владеене на чужд език, по който вече имате знания, а именно - полагане на изпит за удостоверяване ниво на владеене на езика.
Нашият екип се гордее със задълбочената подготовка за изпитите външно оценяване след 7 клас и ДЗИ 12 клас по: български език и литература, математика, история, физика, английски, немски и френски език, и успешното приемане в желано училище или ВУЗ.
"СПОЛУКА" предлага и курс по езикова култура за кандидат-студенти.
Предимства:
• Гъвкав график за обучение, съобразен с вашата заетост;
• Нива съобразени с Европейската езикова рамка;
• Ефективни системи на обучение на водещи издателства;
• Безплатни входящи, текущи и финални тестове;
• Удостоверение за завършено ниво на обучение.

Преподаватели с научна степен и опит в методиката на преподаване за постигане на отлични резултати. Можете да се запознаете с тях на нашия сайт.
www.brydabg.com

Дата на публикуване: 4 юли 2019, 15:37
Брой посещения: 341


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Срещат се двама.
- Как е?
- Жената много се кара, когато се прибирам късно у дома.
- А аз реших този проблем с пари. Ако се прибера вечер не в обещаното време, значи съм изгубил и трябва да й дам 10 лева.
- И не ти се кара?
- Не, никога. Напротив, скача радостно от леглото и вика:
"Пак изгуби!Давай парите!"

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах