26.02.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Поли-алкилен-гликолно моторно масло XENUM XPG 5W40

КОНТАКТИ
град Русе (област)

Ксенум СИ ООД (61 обяви)
телефон: 0893323718
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
5w40, xenum, xpg, полиалкилен гликол, синтетично (PAG) масло

Поли-алкилен-гликолно моторно масло XENUM XPG 5W40

reply Свържи се с автора
цена: 31.40 лв


Двигателното масло XENUM XPG 5W40 е продукт от ново поколение, чиито характеристики значително превъзхождат тези на изделията на традиционните технологии.

Поли-алкилен-гликолните (ПАГ) и естерните масла са известни с уникалните си свойства, които ги отличават от всички други синтетични масла. Благодарение на богата на кислород природа на полимерите, комплексът ПАГ+Естери притежава несравними филмообразуващи свойства. И двата компонента са силно поляризирани и показват сходни афинитети към повърхностите, гарантирайки изключително нисък коефициент на триене. Те притежават по-висок вискозитетен индекс (VI) и по-добра устойчивост на механични натоварвания: вискозитетът остава стабилен при удължен пробег.

Отличната топлинна и оксидативна стабилност, както и високата солвентност, водят до драстично намаляване образуването на замърсяващи въглеродни отложения - предпоставка за по-дълъг експлоатационен живот и отлична производителност в условия на висока температура. Топлинния капацитет на ПАГ масло е по-висок в сравнение с традиционните масла, в резултат на което се подобрява охлаждането на двигателя при екстремни условия.

XENUM XPG 5W40 моторно масло е подходящо както за състезания и така и за ежедневна експлоатация. Приложимо и за най-екстремни условия, това масло надвишава стандартните изисквания по нормите на спецификациите на автомобилните производители.

СВОЙСТВА:

-Намалява разхода на гориво;
-Подобрява мощността и динамиката;
-Подобрява топлоотвеждането и охлаждането;
-Запазва стабилност през целия пробег;
-Запазва стабилност при много високи температури;
-Бърз студен старт при екстремно ниски температури;
-Подобрена чистота в двигателя.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

XENUM XPG 5W30 се препоръчват се за всички съвременни бензинови и дизелови двигатели, както и оборудвани с нови системи, като: директно впръскване, common rail система за впръскване, турбокомпресор и катализатор. Специално разработени за модерни, технически усъвършенствани, бензинови и дизелови автомобили, както и за състезателни приложения.

Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.

СПЕЦИФИКАЦИИ

ACEA C3-12

API SN

Отговаря на изискванията на:

MB 229.51/229.52

VW 502.00/505.00/505.01

Dexos 2

BMW Longlife-04

Дата на публикуване: 13 февруари 2020, 16:29
Брой посещения: 30


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Две приятелки си говорят:
– Ленче, посъветвай ме какво да правя?! Моят нали преди две години отиде в Америка и сега ме вика да отида с двете деца.
– Ама, ти си луда! Защо изобщо питаш, стягай куфарите и заминавай.
– А бе, то да замина, ама децата станаха четири...

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах