22.01.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Почиствам Кладенци от Кал Махам Паднали предмети

КОНТАКТИ
град Добрич (област)

simionstanchev (5 обяви)
телефон: 0897387032
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
кладенци

Почиствам Кладенци от Кал Махам Паднали предмети

reply Свържи се с автора
Работим БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ - обслужвам Добрич Балчик, Каварна, Кранево, Каварна, Варна, Шумен и др... Почистване кладенци, независимо дълбочината на кладенеца. Почистване тиня, кал, паднали предмети, и други боклуци. Ремонти монтирам стъпала, и тръба със специален филтър за по чиста вода. Работим БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ. Копаене септични ями до завършен вид, независимо от вашият терен и населено място. Зидаме с камък, или бетон. Работим с бригада БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО. Цени по договаряне. Съдействаме за камък и строителни материали. Работим БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН. Също така се занимаваме със почистване на кладенци с потапяща, изсмукваща помпа, изграждане кладенци с бетонни пръстени с разл разм до капак. Работим в цяла БЪЛГАРИЯ.

Дата на публикуване: 27 юли 2019, 12:22
Брой посещения: 51


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   - Как не ви е срам! Независимо от това, че сте нарекли потърпевшия с куп обидни думи, ама накрая сте го набили! - казва съдията.
- Не се чудете, госин съдия. След като му казах всичко, което мислех за него, разбрах че е глух като пън. Така че се наложи да го набия.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах