15.10.2019 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Почистване на бижута калиев цианид за продажба

КОНТАКТИ
град Охрид

lannis (7 обяви)
телефон: 204230200
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Почистване на бижута калиев цианид за продажба

Почистване на бижута калиев цианид за продажба

reply Свържи се с автора
Ние произвеждаме и разпространяваме калиев цианид, който е безцветно кристално съединение. Нашият калиев цианид е известен от бижута дилъри за екстремни и изключителни висококачествени химични позлатяване и бластиране свойства. Нашите добив на злато, органичен синтез и клиенти с галванично покритие никога не са изглеждали никъде, откакто са тествали нашия калиев цианид. Калиевият цианид се предлага в прахообразна или цилиндрична таблетка всяка таблетка с тегло 100 грама. Това е неорганично съединение с формула KCN. Това безцветно кристално съединение, подобно по вид на захарта, е силно разтворимо във вода. Повечето KCN се използват за добив на злато, органичен синтез, извършване на самоубийство и галванопластика. Ние можем да ви предложим клас с много добра цена KCN 99.98%. Свържете се с нас за повече подробности Можем също да приемем много малък количествен ред за лабораторна употреба, като например 100-1000Grams. Добре дошли вашата поръчка. Контакт (lannischems15@gmail.com)

Дата на публикуване: 14 август 2017, 13:35
Брой посещения: 183


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Последен изпит.Студент влиза в залата половин час преди края на изпита и сяда да пише. Предава листа си доста след края на изпита. Професорът отказва да го приеме.
Студентът пита ядосано:
- Знаете ли кой съм аз?
- Не знам и не ме интересува! - отговаря професорът.
- Добре - казва студентът, пъхнал листа си някъде по средата на купчината с изпитните работи и излязал от залата.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах