27.02.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Почистване на бижута калиев цианид за продажба

КОНТАКТИ
град Охрид

lannis (9 обяви)
телефон: 204230200
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Почистване на бижута калиев цианид за продажба

Почистване на бижута калиев цианид за продажба

reply Свържи се с автора
Ние произвеждаме и разпространяваме калиев цианид, който е безцветно кристално съединение. Нашият калиев цианид е известен от бижута дилъри за екстремни и изключителни висококачествени химични позлатяване и бластиране свойства. Нашите добив на злато, органичен синтез и клиенти с галванично покритие никога не са изглеждали никъде, откакто са тествали нашия калиев цианид. Калиевият цианид се предлага в прахообразна или цилиндрична таблетка всяка таблетка с тегло 100 грама. Това е неорганично съединение с формула KCN. Това безцветно кристално съединение, подобно по вид на захарта, е силно разтворимо във вода. Повечето KCN се използват за добив на злато, органичен синтез, извършване на самоубийство и галванопластика. Ние можем да ви предложим клас с много добра цена KCN 99.98%. Свържете се с нас за повече подробности Можем също да приемем много малък количествен ред за лабораторна употреба, като например 100-1000Grams. Добре дошли вашата поръчка. Контакт (lannischems15@gmail.com)

Дата на публикуване: 14 август 2017, 13:35
Брой посещения: 210


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   - Какво да направя? – пита психиатър свой колега. – Един от пациентите непрекъснато ми предлага да ме продаде Ниагарския водопад.
- Ами купете го!
- Не мога, много пари иска!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах