04.04.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Препарат за двигателно масло XENUM CE300

КОНТАКТИ
град Русе (област)

Ксенум СИ ООД (61 обяви)
телефон: 0893323718
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
добавка за масло, тунинг двигател, добавка за двигател, микро керамична добавка, CE300, xenum

Препарат за двигателно масло XENUM CE300

reply Свържи се с автора
цена: 58 лв


съвършенстването на смазването днес изисква присадки от висок клас. CE 300 е микро-керамичен синтез (Ceramic Booster), създаден от XENUM като препарат за съществено подобрение на параметрите на смазването, присадка в допълнение на класическите моторни масла.

Действието му върху работата на двигателите дава следните ефекти:

-подобрена мощност и динамика
-обезшумяване и намалени вибрации
-занижен разход на гориво и масло
-удължен експлоатационен пробег
-улеснен студен старт

Тези ефекти се явяват в резултат на:

-съществено намаляване на триенето в двигателя
-подобрено топлоотвеждане от зоните на триене в двигателя и стабилизиране на термичната -устойчивост на смазващия микрофилм

Микрокерамичните нано-смазки осигуряват ефективна защита на детайлите на двигателя със своя изключително устойчив на натоварвания и температури микрофилм, образуващ динамично стабилно покритие на повърхнините. Размерът на частиците осигурява безпрепятственото им безопасно преминаване през масления филтър.

Препаратът се препоръчва за всички видове и поколения 4-тактови бензинови и дизелови двигатели (автомобилни, индустриални и т.н.), независимо от вида на техните горивни-, турбо- и каталитични системи.

Добавя се към моторното масло - стаднартната доза 300 милилитра е предназначена за система с вместимост от 3 до 6 литра максимум. Действието е до смяна, следва да се спазва предписанието на конструктора за пробега на маслото.

Препоръка за най-прецизната поддръжка: за получаване на още по-голям ефект може преди източването на старото масло при смяна да се извърши и пълно прочистване и неутрализиране на киселинноста в маслената система с продукта M-Flush на XENUM

Дата на публикуване: 15 март 2020, 15:17
Брой посещения: 38


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Студентски живот - Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах