04.04.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Препарат за двигателно масло XENUM SUPER-G

КОНТАКТИ
град Русе (област)

Ксенум СИ ООД (61 обяви)
телефон: 0893323718
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
добавка за масло, добавка xenum, xenum, mox-g, super-g, добавка за двигател, подобрител за масло, двигателно масло, моторно масло, карбон графит

Препарат за двигателно масло XENUM SUPER-G

reply Свържи се с автора
цена: 33 лв


Препарат от ново поколение за качествено подобрение на характеристиките на смазването на двигателите, присадка в допълнение на класическите моторни масла.

Super-G технологията на XENUM е в три-компонентната комбинация: Карбон-Графит, Молибденов комплекс (течен) и Естерен маслен комплекс.

Действието на препарата върху работата на двигателите дава следните ефекти:

-намалено ниво на шума и вибрациите
-намален разход на гориво
-подобрена мощност, плавно развъртане и улеснен старт
-удължен живот с минимално износване

Тези ефекти се явяват в резултат на същественото намаляване на триенето на повърхнините на детайлите в двигателите.

Super-G три-компонентната формула създава траен и стабилен микрофилм, явяващ се изключително силно действаща смазка в комбинация с моторното масло.

Препаратът се препоръчва за всички видове и поколения 4-тактови бензинови и дизелови двигатели (автомобилни, индустриални и т.н.), независимо от вида на техните горивни-, турбо- и каталитични системи. Напълно е безопасен за маслените филтри.

Долива се в моторното масло - стандартната доза 300 милилитра е предназначена за система с вместимост от 3 до 5 литра. Действието е до смяна, следва да се спазва предписанието на конструктора за пробега на маслото.

Препоръка за най-прецизната поддръжка: за получаване на още по-голям ефект може преди източването на старото масло при смяна да се извърши и пълно прочистване и неутрализиране на киселинноста в маслената система с продукта M-Flush на XENUM.

Дата на публикуване: 15 март 2020, 15:14
Брой посещения: 39


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Майка към синчето си:
- Всяка твоя беля е бял косъм в косата ми...
Синът поглежда към белокосата си баба:
- Като гледам, като млада и ти не си била цвете?

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах