30.05.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Привлечете клиенти с качествена транспортна реклама

КОНТАКТИ
град Варна (област)

Рекламна агенция Ваком Адвъртайзинг (12 обяви)
телефон: 0885565555
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
рекламна агенция варна, рекламни материали варна, транспортна реклама варна, реклама варна, външна реклама варна, сувенирна реклама варна, печатна реклама варна

Привлечете клиенти с качествена транспортна реклама

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Брандирането е създаване на начин за идентифициране на Вашия продукт или фирма. С подходяща транспортна реклама Вашата марка ще стане разпознаваема. Това е основен и доказан компонент на работещия бизнес. Потребителите избират познатия бранд и качество, от което са доволни. Нека изберат Вашата марка! Рекламна агенция „Ваком“ ще изгради правилните маркетинговите стратегии за подобряване на имиджа на Вашия бизнес.
Привлечете погледите с успешна транспортна реклама. Тя е модерната алтернатива на писмените реклами. Нашият иновативен екип ще оформи начина, с който ще превърнете автомобила си в мобилно медийно пространство. Тази интерактивна реклама ще Ви представи на всяко място, което може да бъде достигнато по време на пътуване.
Транспортната реклама може да бъде текст с послание, изображения, всичко по Ваша идея. Крайната цел на рекламата е да привлече вниманието на бъдещия Ви клиент и да го запознае с предлаганите продукти. Стотици хора ще прочетат Вашето послание на път за работа, докато чакат на светофара или просто се загледат в паркирания автомобил. Изберете реклама, която е наистина масова!

Дата на публикуване: 17 юли 2019, 17:03
Брой посещения: 125


Специални връзки


Обяви по областиХумор
   Петима дядовци седят в кафенето - четирима играят карти, петият кибик само акъл дава. За да го разкарат, единият му рекъл:
- Я иди да купиш едни цигари и един кибрит.
Тръгнал дядото и за да не забрави по пътя си повтаря: цигари-кибрит, цигари-кибрит...
По едно време на едно кръстовище слязъл на платното, изскърцали спирачки... и дядото забравил. Стигнал до павилиона все пак и казал:
- Абе трябваше да купя две неща дето тъй много си подхождаха - комплект вървяха.
Продавачката го погледнала, помислила и попитала:
- Сапун и сапунерка?
- А, точно това беше, дай един сапун и една сапунерка.
Прибрал се при компанията и го питат:
- Купи ли бе?
- Купих.
- И какво купи?
- Сапун и сапунерка - гордо се изпъчил дядото.
- Еййй, помни кучето ей!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах