04.07.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Продавам двукорпусен инкасов сейф за сигурно съхранение на оборотни средства в търговски обекти

КОНТАКТИ
град Пловдив (област)

Юлиан Братанов (1 обява)
телефон: 0882 258 723
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
инкасов, инкасо, пари, сейф, кражба, сигурност, спокойствие, собственик, пари, наем

Продавам двукорпусен инкасов сейф за сигурно съхранение на оборотни средства в търговски обекти

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Продавам двукорпусен инкасов сейф за сигурно съхранение на оборотни средства с р-ри на приемния отвор 217 х 40 мм, външни 273 х 240 х 358, вътрешни 223 х 178 х 307 , вътрешен обем 12 л, тегло - 23 кг. Двойната врата и двата корпуса са изработени от ламарина с дебелина 2.5 мм. Има отвори за 4 анкерни болта М10 /включени в комплекта/ Има усилени външни панти и пасивни ригели, които дори да отрежат пантите не позволяват да се отвори вратата. Бравата е касова Клас А по ЕN 1300.
Прототип на инкасов сейф с повишена взломоустойчивост . Използва се за прибиране и съхранение на всеки оборот над необходимия мининум за работа. Принципно персоналът няма при себе си ключ и не може да бъде заплашван при опит за обир на оборота. Най-добре е това да е написано върху стикер, залепен върху сейфа. Ключът се държи от собственика или инкасови служители, упълномощени да вземат оборота. При проверка от данъчни служители няма проблем, при положение, че наличните суми в сейфа, отговарят на описаните в касовата книга. Тъй като персоналът няма ключ тази проверка може да се извърши след като собственикът пристигне на място. Тзи сейф за икасо създава сигурност и спокоиствие за работа у персонала. Всеки собственик би следвало да се погрижи така за собствената си сигурност и тази на персонала си. Дори една кражба може да отнеме много повече пари отколкото струва самия сейф. Евентуално може да се говори за даване под наем.

Дата на публикуване: 29 юни 2020, 11:51
Брой посещения: 15


Обяви по областиХумор
   Купих си нова гласова навигация за колата! Всичко беше ОК, докато не почна песента ,,Води ме в някоя квартална кръчма..."

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах