21.02.2024 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

ТРИБОСТОП - възстановяване на съединители чрез коване на дискове

КОНТАКТИ
град Перник (област)

ТРИБОСТОП (1 обява)
телефон: 0888 419938
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
коване на съединители, възстановяване на съединители

ТРИБОСТОП - възстановяване на съединители чрез коване на дискове

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Търсите начин да се справите с последствията от амортизацията на автомобила? ТРИБОСТОП извършва възстановяване на съединители, накладки и барабанни накладки, за да може колата отново да се движи безпроблемно.
Ние произвеждаме фрикционни материали и от тях изработваме различни изделия, съобразявайки цялата продукция с изискванията на БДС. Имаме собствена лаборатория, където извършваме контролни изпитания, като така гарантираме, че готовите изделия са наистина надеждни.
Оптимизираме работата на колата чрез услуги като коване на съединители и накладки. Продуктите ни са постоянни консумативи, с които се възстановява технически изправното функциониране на леките и товарни автомобили, електрокарите, мотокарите, телферите и други.
Автомобили Други

Дата на публикуване: 6 февруари 2023, 16:43
Брой посещения: 110


Обяви по областиХумор
   Трабантче се движи по тясна квартална уличка. Пред него върви жена с огромен задник. Шофьорът кривнал малко наляво, после малко надясно и с всичка сила се нацепил в задника на жената.
Жената започва да крещи:
- Абе идиот, не можа ли, да ме заобиколиш, бе....
Шофьорът смъква прозорчето и отговаря:
- Ми не знаех, дали ще ми стигне бензина...

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах