01.06.2023 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Футболни прогнози: станете бетинг шампион с ЕЛО системата...

КОНТАКТИ
град Бургас (област)

д-р Димитър Кехайов (1 обява)
телефон: 0887017079
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
футболни прогнози, футболни съвети, ело система, футболни прогнози чрез ело система, футболни прогнози с достоверност

Футболни прогнози: станете бетинг шампион с ЕЛО системата...

reply Свържи се с автора
цена: 59 лв


ЕЛО предикицонната система е създадена от професор Арпад Ело, американски физик, в началото на 60 години на м.в.и според списание „Прогнози и Анализи“ от 2016 година все още е най – прецизната прогностична система.
Първоначално ЕЛО системата се е ползвала за определяне ранга на шахматните гросмайстори, но постепенно учените я адаптират и към други състезателни спортове вкл.футбола.
Същността на ЕЛО системата представлява генериране на рейтинг на отделните футболни отбори, който служи за преценката на крайният резултат от бъдещият мач.
Ако залагате на футболни мачлета, предлагам на вашето внимание курс за успешната употреба на ЕЛО системата като чудесен прогностичен инструмент генериращ познаваемост около 70% и съответно на това чудесен ROI.
Цената на курса е 29 евра и получавате:
• Софтуер автоматично и прецизно определящ рейтинга на отборите в даденият шампионат
• Ъпдейтвани бази данни за някои футболни състезания, като вие по ваш избор можете да направите нови собствени бази данни с наличният ви софтуер, които да анализирате
След 01 Юли 2023 година на телефон 070017779 ще можете да получавате и готови наши футболни прогнози определени посредством ЕЛО системата.

Дата на публикуване: 19 май 2023, 15:04
Брой посещения: 22


Обяви по областиХумор
   На пазара:
- Как са бананите - хубави ли са?
- Ей там отзад има пробна...

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах