27.07.2024 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

ХОТЕЛ СВ. ЕКАТЕРИНА – Вашето вълшебно място за почивка в Рибарица

КОНТАКТИ
град Ловеч (област)

ХОТЕЛ СВ. ЕКАТЕРИНА (1 обява)



ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
хотел в Рибарица, почивка в Рибарица

ХОТЕЛ СВ. ЕКАТЕРИНА – Вашето вълшебно място за почивка в Рибарица

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Прекарайте почивните дни сред идилията на природата, съвременен интериор и пълен комфорт. Заповядайте в „Св. Екатерина“ – Вашия уютен хотел в Рибарица. Гостоприемната обстановка и вежливият персонал ще направят престоя Ви изключително приятен.
Искате да се венчаете, да отпразнувате специален повод със семейството или да организирате бизнес мероприятие при нас? Разчитайте на цялото ни внимание, ние ще направим събитието изключително.
Ще Ви настаним в удобни слънчеви стаи с красива гледка към гората. Ще Ви очароваме с богата закуска от домашното ни екологично стопанство, живописен парк с езеро и водни лилии, граничещ с планината, уелнес център, вътрешен и външен детски кът, ресторант с ястия по традиционни български рецепти от подбрани български продукти, подбор на вина.

Дата на публикуване: 7 май 2024, 14:26
Брой посещения: 50






Обяви по области







Хумор
   Пернишка мъжка компания разпива. По едно време един от компанията иска съвет:
– Имам връзка с омъжена жена, името няма да споменавам, дали да продължа връзката или да сложа край? Само без глупави коментари, ако обичате!
След кратко мълчание един от компанията проговаря:
- А бе, аз ще пребия моята за всеки случай...

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах