24.03.2023 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

Видове астрология

КОНТАКТИ
град София (област)

DanielYordanov (11 обяви)
телефон: 0894354050
ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
астрология, видове астрология, хороскоп, зодии, зодия, хороскопи, елективна астрология, мунданна астрология, хорарна астрология, медицинска астрология, синастрия, кермична астрология, прогностична астрология

Видове астрология

reply Свържи се с автора
цена: по договаряне


Астрологията е толкова всеобхватна наука, че трудно може да се постави всичко под един знаменател. Самият термин произлиза от гръцки, което в превод значи „звезда“. Науката за звездите, има голям и богат набор на предназначение, затова е обособена в различни раздели: натална (рождена), прогностична, кармична, синастрична, медицинска, хорарна, мунданна, елективна.
Нека видим какви възможности ни предлага тази древна наука в различните житейски проявления.
Натална астрология
Наталната астрология е част от няколкото видове астрология и се занимава с рождената карта на човек и индивидуалното значение, което планетните влияния са оставили, в мига на нашето раждане. Отдавна хората са осъзнали, че са много повече от своята зодия. Слънчевият знак, дава общи характеристики за милиони хора по света. Личната звездна карта, ни отличава субективно един от друг.
Прогностична астрология
Прогностичната астрология или Астрологична прогноза е дял, който съдържа различни методи за прогнозиране на бъдещи тенденции на отделният индивид или цели групи хора, нации. Разглежда се времевата рамка, която планетите посочват, чрез своите влияния и отличителни характеристики. Могат да бъдат както краткосрочни, така и с продължителност от години.
Кармична астрология
Кармичната астрология е част от няколкото видове астрология и изследва и анализира, потенциала на нашите способности и заложен модел на поведение, базиран на опита ни от минали животи. Счита се, че душата сама избира кармичните уроци, които да отработи в земният си път, по пътя към духовното израстване.
В хороскопа се разглеждат сигнификаторите на кармата, част от които са Северен и Южен лунен възел, Сатурн, Плутон, ретроградните планети, неподвижните звезди.
Синастрия
Синастрията разглежда взаимоотношенията ни с другите хора. Те могат да бъдат любовни, приятелски, делови или родител-дете. Синастричната астрология показва взаимодействието ни с околните и енергията, която протича помежду ни. Силните чувства, които изпитваме, както положителни, така и отрицателни, имат своето двупосочно измерение.
Синастрията показва защо изпитваме определени чувства към дадения човек, и какво изпитва той към нас.
Медицинска астрология
Медицинската астрология е раздел от видове астрология, който анализира здравословните предразположености на човешкия организъм. Неговите силни и слаби страни, потенциални физически и психически заболявания. С раждането си, човек идва със своето звездно (астрално) тяло, което е приемник и предавател на биоритмите в човека.
Планетите, четирите стихии и зодиакалните знаци, отговарят за определени органи и части от нашето тяло, и затова как протичат тези жизнени процеси в организма.
Хорарна астрология
Хорарната астрология се използва когато задавате конкретно формулиран въпрос. Това представлява съставянето на диаграма с точното време, когато въпроса e отправен към астролога. Въпросите могат да бъдат от всякакъв вид. Често са надежден ориентир, когато човек се двоуми, не знае как да постъпи или няма достатъчно информация.
Широко разпространено е използването на хорар при изгубени предмети или хора. Често се използва при любовни и бизнес въпроси. Приложението на темите в хорарната астрология е неограничено и могат да бъдат от всякакво естество...

Дата на публикуване: 17 януари 2023, 17:13
Брой посещения: 25


Обяви по областиХумор
   Двама електротехници си седят на 110 kV далекопровод.
Минава една бабичка и единият казва:
- Бабо, я подай оня кабел там.
Бабата му го носи и той казва на другия:
- Ееееее, видя ли бе, тв`а е нулата!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах