20.04.2024 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

2629 Бамбукова маса за лаптоп за легло

КОНТАКТИ
град Добрич (област)

свитошоп (930 обяви)
телефон: 0894359444




ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Кат. номер: 2629, Работна масичка за лаптоп, специално проектирана за моментите, когато искаш да работиш или отпускаш в леглото. Мултифункционална сгъваема маса за лаптоп. Здрава и стабилна! Универсалната бамбукова масичка ти дава възможност да работиш комфортно с лаптопа си навсякъде. Вече

2629 Бамбукова маса за лаптоп за легло

reply Свържи се с автора
цена: 50 лв


Кат. номер: 2629
Работна масичка за лаптоп, специално проектирана за моментите, когато искаш да работиш или отпускаш в леглото. Мултифункционална сгъваема маса за лаптоп. Здрава и стабилна! Универсалната бамбукова масичка ти дава възможност да работиш комфортно с лаптопа си навсякъде. Вече може да сърфираш удобно където поискаш: в леглото, на пода, на плажа, в парка и на още много други места.
Регулируема маса за лаптоп, която може да се използва като лаптоп стойка, както и за подкрепа при четене и писане, за романтична закуска в леглото, за дома, колата, офиса, и навсякъде, където ти потрябва. Може да се регулира на различни височини и ъгли на наклон и осигурява гъвкавост при използването. Масичката има малко чекмедже, в което да поставиш дребни аксесоари.

Дали в легнало положение, седейки на дивана, пода или в леглото, масичката може лесно да се адаптира към позицията, в която се чувствате най-комфортно.

Защо да изберем маса за лаптоп?

Проектирана е за максимално удобство.
Подходяща е за всеки модел лаптоп.
Лека и преносима.
Може да се използва като поставка за четене, писане и хранене.

Дата на публикуване: 20 октомври 2022, 15:18
Брой посещения: 214






Обяви по области







Хумор
   - Къде мога да намеря книга за самоубийство?
- Третият рафт от ляво.
- Но там няма нито една!
- Ми, не ги връщат...

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах