19.04.2024 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

2941 Плюшена играчка Хаги Ваги Huggy Wuggy, 40см

КОНТАКТИ
град Добрич (област)

свитошоп (932 обяви)
телефон: 0894359444




ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Кат. номер: 2941, ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА HUGGY WUGGY, Представяме ви най- новия хит на пазара плюшена играчка Huggy Wuggy в син или розов цвят. Тя е със забавен дизайн и размер 40 сантиметра. Героят Huggy Wuggy плюшена играчка е вдъхновена от анимационен смешен филм, а вече и в популярните детски игри.

2941 Плюшена играчка Хаги Ваги Huggy Wuggy, 40см

reply Свържи се с автора
цена: 19.50 лв


Кат. номер: 2941
ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА HUGGY WUGGY
Представяме ви най- новия хит на пазара плюшена играчка Huggy Wuggy в син или розов цвят. Тя е със забавен дизайн и размер 40 сантиметра. Героят Huggy Wuggy плюшена играчка е вдъхновена от анимационен смешен филм, а вече и в популярните детски игри. Направена е от мек плюш в синьо тяло, реалистичен дизайн на главата, досущ като анимационния герои. Смешният плюшен Huggy Wuggy е много интересен, привлекателен и предпочитан от децата. Той носи забавление и въображение на децата, подобряват креативността и може да създавате различни пози с него. Тази мека забавна плюшена играчка ще ви изненада по всяко време и навсякъде. Това е перфектен подарък за феновете, но също така подарък за празник или рожден ден, парти и ролева игра за вас и приятелите. Това е най-популярната плюшена играчка за 2022 година. Най-добрият подарък за феновете на играта Poppy Playtime. Ръчичките на тази играчка са с велкро лепенки, което позволява да я окачите навсякъде където пожелаете, дори в автомобила.

Интересна плюшена играчка Хаги Ваги със страхотен размер, която е удобна за всяко дете, защото я носи навсякъде със себе си и дори в детската градина 🙂 Децата остават възхитени и очаровани от своя нов приятел за игра.

Характеристики:
Подходяща играчка за : За момичета и момчета
Цвят: Син
Тип материал: Плюш
Размер: 40 сантиметра
не абсорбира влагата, лесно се пере и е много приятно на допир.

Дата на публикуване: 27 юни 2022, 13:24
Брой посещения: 218






Обяви по области







Хумор
   Обявили конкурс за най-добър виц, който се състои точно от 100 думи.
Наградата спечелил един пич, който разказал следния виц:
- Някой беше подрязал дъските в кенефа на дядо. Дотук са 8 думи. Останалите 92 ги каза дядо, докато го вадихме от дупката…

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах