29.03.2024 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

3469 Саксия Фюжън с дренаж

КОНТАКТИ
град Добрич (област)

свитошоп (937 обяви)
телефон: 0894359444




ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
Кат. номер: 3469, Качестевна саксия с дренаж. Добавете стил и изисканост в интериора с тази уникална саксия с интересен релеф и подложка за дренаж., Саксиите с дренаж са идеално решение за ефикасно напояване на растенията без нужда от подложна чинийка и без риск от прекомерно поливане., Дренаж

3469 Саксия Фюжън с дренаж

reply Свържи се с автора
цена: 4.90 лв


Кат. номер: 3469
Качестевна саксия с дренаж. Добавете стил и изисканост в интериора с тази уникална саксия с интересен релеф и подложка за дренаж.
Саксиите с дренаж са идеално решение за ефикасно напояване на растенията без нужда от подложна чинийка и без риск от прекомерно поливане.
Дренажната подложка се поставя вътре в саксията и по този начин водата остава в долната част на съда. Този метод на напояване не позволява гниене на корените от излишна влага.

Саксиите от серия Фюжън са изключително ефектни. Могат да се използват и като кашпа.Саксия Фюжън с дренаж
Размер: Диаметър – 11.5 см., височина – 11 см.

Уникална саксия изработена от здрава пластмаса с дебели стени.
В пластмасата има добавен примес, който не позволява прегаряне от слънцето и не позволява промяна на цвета и. Саксията е без чинийка, което я прави много практична за всяко жилищя, както и градина, веранда, тераса и др., за разлика от тези с чинийка. По този начин няма опасност да потече на пода вода при евентуално преполиване. Именно така може спокойно да сложим подобна саксия на ламиниран или естествен паркет, без да имаме никакво притеснение, че може да потече и да подуе или повреди настилката.

Дата на публикуване: 5 януари 2023, 14:36
Брой посещения: 85






Обяви по области







Хумор
   В морето се движдат две светлини една срещу друга. Капитанът на едната обявява по радиостанцията на другата светлина:
- Ние сме 220-хиляди тонен самолетоносач. Отдръпнете се от пътя!
- По-добре вие се махнете, защото ние сме фара!- се чува друг глас в тъмнината.

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах