29.01.2020 1 USD= 1.78419 лв.1 GBP= 2.65973 лв.1 EUR= 1.95583 лв.

3D принтер Da Vinci MiniMaker

КОНТАКТИ
град София (област)

Силвия Бъскова (1 обява)ЕТИКЕТИ / КЛЮЧОВИ ДУМИ
3D Принтер, Da Vinci MiniMaker, 3д печат, 3д моделиране, 3д сканиране

3D принтер Da Vinci MiniMaker

reply Свържи се с автора
цена: 499 лв


3D Принтерът Da Vinci MiniMaker е най-достъпния на българския пазар. Той предлага много интересни функции и голям работен обем - 15 х 15 х 15 см. За да е лесен за употреба, принтерът идва със система за автоматично калибриране, при която традиционно ръчният процес по изравняване на работната площ сега се прави с помощта на сензори и две копчета, натискани от вас. С miniMaker, получавате достъп до библиотека с 4,500 безплатни 3D модела, така че веднага да можете да започнете да печатате. В XYZ 3D Gallery има 9 категории с всичко - от играчки и фигурки до произведения на изкуството и учебни проекти, а в интернет можете да намерите още хиляди безплатни модели.
С miniMaker, получавате достъп до библиотека с 4,500 безплатни 3Д модела, така че веднага да можете да започнете да печатате под коледната елха. В XYZ 3D Gallery има 9 категории с всичко - от играчки и фигурки до произведения на изкуството и учебни проекти, а в интернет можете да намерите още хиляди безплатни модели.
Безплатният софтуер за 3D моделиране XYZmaker ще ви научи на основите на 3Д моделирането, а с помощта на 3Д принтера ще можете да отпечатате произведението си за броени часове - директно от вкъщи! предлагаме безплатно въведение в 3Д моделирането което ви каним да разгледате заедно с вашето дете.
МiniMaker е повече от играчка - той е 3Д принтер, който може да се използва за развиване на научните заложби на вашето дете. Всеки, който може да си играе с него ще може да борави с инструменти като компютърно моделиране, бързо прототипиране и 3Д принтиране; умения, които ние вярваме ще се ценят много в бъдеще. Този допир до новите технологии ще помогне на вашето дете не просто да се адаптира към бързо променящият се свят, но и да стане активна част от него като развива своето въображение и инженерни умения с реална машина в уюта на своя дом.

Дата на публикуване: 30 април 2018, 15:17
Брой посещения: 119

Обяви от същата категорияСпециални връзки


Обяви по областиХумор
   - Защо на вратата на габровец има две шпионки?
- Горе да види,кой идва,а долу да види,какво носи!

още единarr

eXTReMe Tracker
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах